Hieronder een aantal reacties die wij de afgelopen tijd hebben mogen ontvangen. U kunt een reactie achterlaten onderaan deze pagina.

Maar ook is er de mogelijkheid om een reactie achter te laten op Klantenvertellen via de knop hier direct onder.

 1. Alles prima naar wens uitgevoerd Het was de jaarlijkse controle die volgens afspraak ook vlgs.
  die afspraak is afgehandeld Niets te klagen !!!!!!!

 2. Na de open dag over zonnepanelen bij Sijm techniek, hebben we besloten om deze via hun bedrijf te laten plaatsen. Vanwege de zorgvuldige en duidelijke adviezen van Sijm hebben we geen andere offertes aangevraagd. Eind oktober nog 5 zonnepanelen laten plaatsen. We bevelen Sijm Techniek daarom graag aan!

 3. Na een prettig eettafelfgesprek een goede offerte gekregen voor zonnepanelen. Deze zijn vervolgens vakkundig en op een plezierige manier, door Ed en zijn collega geplaatst.

 4. Dit jaar in juli zonnepanelen laten plaasen door Ed en in november een nieuwe heteluchtverwarming. Voor dit alles goed en vakkundig geïnformeerd. Er werd de tijd genomen om ons alles uit te leggen.
  Wij zien de voordelen van een eenmansbedrijf ook terug bij Ed Sijm. Hij ging pas laat naar huis toen alles af was en liet ons achter met een werkende installatie. Kwam de dag erna nog terug om een en ander uit te leggen.

 5. Wij hebben in juli jl. zonnepanelen laten plaatsen door Sijm Techniek.
  Wij kregen van Ed Sijm goed advies wat voor ons de juiste panelen zouden zijn.
  Het was voor hem geen probleem om dit met ons in de avonduren te bespreken
  en nam er uitgebreid de tijd voor, waarna een passende offerte .
  Kortom, wij bevelen Sijm Techniek van harte aan.

Een reactie plaatsen