Hieronder een aantal reacties die wij de afgelopen tijd hebben mogen ontvangen. U kunt een reactie achterlaten onderaan deze pagina.

Maar ook is er de mogelijkheid om een reactie achter te laten op Klantenvertellen via de knop hier direct onder.

 1. Na enkele offertes kwam Sijm goed uit de bus. Hij weet wat hij verkoopt en geeft goede voorlichting. Alles gaat netjes volgens afspraak en het plaatsen ging keurig en voorspoedig. Al met al zijn wij erg tevreden over de geleverde service en het product. Een aanrader.

  Met vriendelijke groet,

  Fam. Burgerhout

 2. Wij bevelen de firma Sijm zeker aan. Communicatie ging perfect, via mail, telefoon en Whatsapp.
  We zijn goed geinformeerd en er wordt netjes gewerkt en opgeruimd. De klus was ook snel geklaard.

 3. Op aanraden van een andere klant van Sijm zijn wij bij hem terechtgekomen. Alles goed doorgesproken op een avond en al snel een offerte gekregen. Plaatsen ging snel en zonder problemen, kortom, dik tevreden over de zonnepanelen

 4. Wij wilde heel graag zonnepanelen.
  En na heel veel offertes en zoeken kwamen we uit bij Sijm. Eindelijk een bedrijf die het wel gewoon aandurfde om ons te voorzien van zonnepanelen. Wij hebben nog al een lastig dak qua schuinte, maar ook nog eens dwars aangesloten op het dak van de buren. En dan hebben we het nog niet eens over de hoogte. Maar Sijm zei gelijk het word wel lastig maar moet gewoon te doen zijn. En legde ook alles heel goed uit wat voor systemen hij gebruikt. En hoe het werkt. Dus wij hebben ook echt niet lang hoeven na te denken of we het wel of niet zouden doen. En hebben gelijk de offerte met een ja beantwoord. De mannen hebben echt met bloed zweet en tranen het voor elkaar te kregen om het op het dak te krijgen. En echt boven verwachting zijn wij erg tevreden ermee.
  Wij raden Sijm dus iedereen aan voor wie zonnepanelen wil of andere dingen die Sijm geplaatst kunnen worden.

  Mvg.
  Fam. Plum

Een reactie plaatsen