Hierbij een aantal reacties die wij de afgelopen tijd hebben mogen ontvangen.

 1. Wij hebben op de Karos 2 in Hoorn door Sijm Techniek een nieuwe Nefit CV ketel laten plaatsen. Wij hadden twee offertes opgevraagd waarbij Sijm Techniek duidelijk een betere offerte had afgegeven. De ketel werd op de afgesproken tijd geplaatst door vakkundig en sympathiek personeel. Uitleg, instructie en advies om energie te besparen werden besproken en goed uitgelegd. Zeer tevreden dus. Storingen zijn er nog niet geweest maar indien deze er zouden zijn worden deze automatisch doorgemaild via internet aan de servicedienst van het bedrijf, super dus.

 2. Ed Sijm en onze warmtepomp.
  Ed’s enthousiasme en de subsidie van € 1000,- maakt dat we kiezen voor de Techneco Elga wamtepomp.
  Uitgebreide uitleg over dit fenomeen, met of zonder nieuwe cv-ketel, alles kan.
  De plaats van de buiten unit is wel een lastige keuze; veel leidingen of in het zicht. (En is achteraf groter dan de “maat” want moet 20 cm los van de gevel komen)
  Op de afgesproken dag alles keurig en werkend geiinstalleerd.
  Dan de subsidieaanvraag .. €1000,-? Ed belt plotseling dat we de aanvraag in moeten trekken omdat de subsidie in 2017 veel hoger wordt..
  € 2300,– ! Goei tip als nazorg.
  Complimenten ED.

 3. Begin februari is bij mij in mijn nieuwe huis een nieuwe ketel geplaatst.
  Dit heb ik weer door de firma Sijm laten doen.
  Ik heb weer voor Sijm gekozen, omdat hij in mijn oude huis ook de ketel had geplaatst en daarbij altijd een perfecte service heeft verleend. Je hoeft maar te bellen en hij staat al voor de deur.
  Kortom een aanrader.

 4. Wij hebben 26-1-2017 door de heer Sijm een Elga warmtepomp laten instaleren. Tot onze volle tevredenheid, netjes gewerkt geen rommel en het apparaat werkt prima.
  Ook het mailtje 2 dagen later of alles naar wens werkte werd op prijs gesteld.
  Wij bevelen firma Sijm van harte aan.

 5. Wij hebben 12 zonnepanelen en een nieuwe ketel laten installeren. Meneer Sijm heeft ons duidelijk uitgelegd wat de mogelijkheden zijn, welke type zonnepanelen er zijn en de verschillen ertussen. Het werk is vervolgens erg netjes en vlot afgeleverd. Hij heeft ook alle tijd genomen om de bijbehorende software te installeren. Daarnaast zijn wij blij met de scherpe opmerkingen, waaronder die over de BTW teruggaaf van de Belastingdienst. Wij hebben het erg prettig ervaren om altijd direct contact te hebben met de familie Sijm. Dat is een groot voordeel ten opzichte van grotere bedrijven, dan wordt het al snel onpersoonlijker.

Een reactie plaatsen