Hierbij een aantal reacties die wij de afgelopen tijd hebben mogen ontvangen.

  1. Wij hebben in April onze zonnepanelen laten plaatsen. Ed heeft een goede voorlichting over de mogelijke opties gegeven, waardoor wij een goede keuze hebben kunnen maken. Wij zijn tevreden over de werkzaamheden die Ed heeft verricht.

  2. Top bedrijf, goede service! Zonnepanelen zijn keurig geplaatst, de uitleg is duidelijk en goed. Ook de service daarna is uitstekend. Kortom een betrouwbaar adres om zonnepanelen aan te schaffen.

  3. Vorige maand de cv ketel laten vervangen door Ed. Duidelijke uitleg over verschillende opties. Ed denkt goed mee in de best mogelijke opties. De ketel snel geplaatst en alles keurig afgewerkt. Wij zijn dik tevreden. Nogmaals dank Ed.

  4. We hebben zonnenpanelen laten plaatsen. Goede voorlichting over type panelen. Voor en nadelen duidelijk genoemd. Communicatie over bestellen en plaatsen heel korrekt.

  5. Twee maanden geleden Ed gevraagd voor het vervangen van een radiator in de kamer. Aangezien we ook een nieuwe keuken gingen plaatsen werd het passen en meten wanneer de werkzaamheden konden plaatsvinden. Geweldig dat Ed heel flexibel is en zijn agenda makkelijk kan en wil invullen naar de omstandigheden van de client. Wij zijn bijzonder content met de werkzaamheden die Ed heeft verricht niet alleen het plaatsen maar ook het omleggen van leidingen en electra. Sijmtechniek is voor iedereen aan te bevelen!!!! Klasse Ed!

Een reactie plaatsen