Hieronder een aantal reacties die wij de afgelopen tijd hebben mogen ontvangen. U kunt een reactie achterlaten onderaan deze pagina.

Maar ook is er de mogelijkheid om een reactie achter te laten op Klantenvertellen via de knop hier direct onder.

 1. Wij zij zeer content me de geleverde zonnepanelen en de warmtepomp. De afhandeling en de ondersteuning, op de montagedag, hebben we als erg plezierig ervaren. Wij zijn blij met de aankoop bij Sijm Technische Installaties.

 2. Ondertussen tweemaal van de diensten van Sijmtechniek gebruik mogen maken. In mei 2017 voor de vervanging van de heteluchtverwarming en CV-ketel en in oktober 2017 voor de aanleg van zonnepanelen. Beide keren heeft Ed uitgebreid de tijd genomen om onze plannen te bespreken en een nette offerte neer te leggen. De zorg die Ed in het voortraject eraan heeft besteed, zie je bij de uitvoering opnieuw. Beide keren werd de installatie naar volle tevredenheid opgeleverd.
  Als iemand ons om advies vraagt voor een installatieklus, bevelen we sijmtechniek van harte aan.

 3. Na een vriendelijk en vakkundig advies hebben we in november een nieuwe c.v. Ketel laten plaatsen door Ed Sijm
  Na plaatsing hadden we een klein opstart probleempje maar na een telefoontje stond Ed direct weer klaar om dit op te lossen
  Zelfs in het weekend
  Conclusie : top service en altijd vriendelijk
  Paja en Madelon Milic

 4. We hebben een aantal offertes gehad voor zonnepanelen. Onze keus viel op Sijm omdat er met kennis van zaken over wordt gesproken. (Dat spreekt een techneut wel aan)
  Marijke en Ton Schellevis

 5. Een paar maanden geleden is onze CV ketel vervangen. Omdat we hem nu gebruiken en we er erg blij mee zijn, nog even een berichtje. We zijn door Ed goed geadviseerd en we vonden het heel prettig, dat hij alles in eigen hand heeft, de kleinschaligheid van zijn bedrijf. Een goede keuze!

  Piet en Elles Komen

Een reactie plaatsen