Adviseur met kennis van installatie en woningen

EPA team is een handelsnaam van Sijm Technische Installatie, wij zijn actief in de installatiesector voor particulieren en de utiliteitsmarkt. Als totaal installateur van gas, water en elektrotechniek hebben wij ook de nodige kennis in huis van bouwkundige zaken.

Wij van EPA team houden ons alleen bezig met adviserende en inspecterende werkzaamheden. Indien gewenst kunnen wij diverse bedrijven adviseren die de eventuele energiebesparende maatregelen kunnen uitvoeren.
Dit kan o.a. zijn: het naïsoleren van de gevels, het vervangen van enkelglas naar isolatieglas of het isoleren van het dak. Installatiewerkzaamheden kunnen door onze installatietak voor u worden uitvoerd maar als u reeds een eigen installateur heeft is dat natuurlijk geen enkel probleem.

Nieuw energielabel

Het Energielabel of ook wel genoemd het Energiecertificaat. Vanaf 1 januari 2015 is het definitief verplicht.

In Januari krijgen alle huiseigenaren, die nog geen energielabel hadden een indicatie energielabel.

Deze label is gebaseerd op het bouwjaar van de woning en eenvoudig online om te zetten in een definitief energielabel.
Om het label definitief te maken of te wijzigen kiest u online een erkend deskundige energielabel. Wij van EPAteam zijn erkend en kunnen uw label voor 29 Euro beoordelen en definitief maken.

Heeft u nog geen tijdelijk energielabel ontvangen per post, kijk dan hier wat uw tijdelijk of definitief energielabel is.

Voor meer informatie zie de site van Milieu centraal.

Lid van    

Zwaag, gemeente Hoorn