Gas, water en sanitair

Op gebied van loodgieterswerk kunnen wij alles voor u uitvoeren. Bijvoorbeeld het aanpassen van het leidingwerk van een keuken, vloerverwarminginstallaties en complete badkamers. Daarnaast vervangen wij dakgoten, gasleidingen etc.

KEUKENINSTALLATIE

Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit het uitvoeren van het installatiewerk voordat een nieuwe keuken geplaatst wordt.  Hierbij passen wij het elektra aan, indien nodig inclusief de meteropstelling. Tevens verplaatsen wij de water-/ en gasleidingen en eventueel  de radiator(en). Ook kleine bouwkundige aanpassingen, zoals het verplaaatsen van een wand of het maken van een koof, behoren tot de mogelijkheden. Wij komen van tevoren de situatie opnemen. U ontvangt vervolgens een duidelijke offerte zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij zorgen er voor dat alle werkzaamheden tijdig en met zo min mogelijk overlast worden verricht.

BADKAMERS

Wij kunnen de renovatie van uw badkamer of toilet van A tot Z voor u uitvoeren. Tijdens de uitvoering heeft u één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden. Wij zorgen voor een strakke planning zodat de overlast zoveel mogelijk beperkt blijft. Uiteraard kunnen wij u adviseren bij de inrichting van de badkamer. Ook in de showrooms van onze leverancies kunt u een indruk krijgen van de mogelijkheden. Op afspraak is er vrijblijvend een badkamerspecialist voor u aanwezig die u verder kan adviseren bij uw keuze. Wij werken ook samen met een aantal leveranciers van tegels. In hun zeer uitgebreide showrooms kunt u in alle rust uw keuze maken. Voor het uiteindelijke resultaat van uw badkamer is goed tegelwerk van het grootste belang. Wij staan dan ook garant voor de kwaliteit hiervan.

onderstaande badkamer is door ons compleet geïnstalleerd en betegeld