Showroom duurzame energie

Op zoek naar informatie en eerlijk advies over de bespaarmogelijkheden van warmtepompen, zonnepanelen en zonneboilers?
Twijfelt u al een tijdje over de aanschaf van deze energiebesparende maatregelen? Dan is dit hét moment om een afspraak te maken om u te laten informeren over de duurzame producten in onze showroom.
In onze showroom hebben wij vier warmtepompen werkend opgesteld staan zodat u kunt ervaren wat ze aan geluid produceren.

Een warmtepomp werkt als volgt: Warmtepompen halen warmte uit de buitenlucht of uit de bodem. In theorie kan dit tot -20 graden, op dit moment is dat efficiënt tot +/- 2 graden. Door een speciaal proces van compenseren en verdampen  stijgt de temperatuur van het water. Dit water kan  vervolgens gebruikt worden voor het verwarmen van de woning. Door De aanvoertemperatuur van 40 tot 50 graden is een warmtepomp ideaal in combinatie met vloerverwarming of lagetemperatuurradiatoren, Een lucht-water warmtepomp gebruikt warmte uit de buitenlucht en is daarom relatief eenvoudig te installeren. Tijdens de open dagen draaien twee  warmtepompen zodat u zelf kunt horen dat het geluid van een warmtepomp heel erg mee valt. Wilt u meewerken aan de gasbesparing dan is de warmtepomp de ideale mogelijkheid.

 

Ook zonnepanelen zijn nog zeer populair. Wij adviseren bewust de extra sterke Solarwatt panelen van dubbelglas met maar liefst 30 jaar product- en rendementsgarantie. Daarnaast adviseert Ed Sijm een combinatie met micro-omvormers. De totale opbrengst van de panelen kan hierdoor  5 tot 25% worden verhoogd. Bijkomend voordeel hiervan is dat u geen (grote) omvormer in huis hoeft te plaatsen. Bovendien heeft een traditionele omvormer een gemiddelde levensduur van 10 jaar. Micro-omvormers worden 25 jaar gegarandeerd.

 

Wilt u meer weten

Bel of mail ons voor het maken van een afspraak, dan staan wij klaar om u gericht advies te geven. Uiteraard kunnen we ook een afspraak maken bij u thuis te komen kijken. Onze showroom is op de Oude Veiling 71 A te Zwaag. U bent van harte welkom!

Onze showroom is alleen geopend op afspraak.
Tel: 0229 21 21 84