Hieronder een aantal reacties die wij de afgelopen tijd hebben mogen ontvangen. U kunt een reactie achterlaten onderaan deze pagina.

Maar ook is er de mogelijkheid om een reactie achter te laten op Klantenvertellen via de knop hier direct onder.

68 reacties

 1. dinsdag 08 juli 2014, de afgesproken dag voor het plaatsen van zonnepanelen, dertien in getal, op ons zonnig gelegen huis. Alsof de weergoden en vooral de regengoden tegen jou en je team samenspanden: de hele dag door wolkbreuken en hoosbuien als laatste protest tegen de zonnegod!
  Het mocht niet baten, want Ed en zijn mannen werkten vrijwel onafgebroken door aan het plaatsen van dertien grote, grijze zonnepanelen en verzorgden de complete technische installatie ervan; ten slotte werd alle verpakkingsmateriaal weer meegenomen en kregen we als toetje nog uitleg hoe we via laptop, computer / tablet en smartphone de opwekking van elektrische stroom per dag, per maand en zelfs per uur konden volgen.
  Ten slotte verdienen Ed en zijn enthousiaste eega ook alle lof voor de begeleiding vanaf de eerste kennismaking ( Zwaagse beurs in mei ), inclusief een helder Stappenplan voor het terugvragen van betaalde BTW.
  Zijn aanpak, werkwijze en communicatie met de klant(en) mogen als voorbeeld dienen voor andere ondernemers. Inmiddels hebben wij een vervolgopdracht aan hem gegund, nl. uitbreiding van de verwarming in onze bibliotheek door middel van een prachtige gaskachel.

  Ga vooral op deze weg voort, Ed en eega! Dank en veel succes.

  Beantwoorden
 2. Beste Ed,
  Ontzettend bedankt het leveren en plaatsen van de zonnepanelen.
  De informatie vooraf was correct en helder. Het plaatsen verliep heel soepel en vlot en de panelen liggen mooi op het dak.
  We zijn ontzettend blij met de panelen, vooral als we onze energiemeter terug zien draaien.
  Laat de zon maar schijnen !
  Hartelijke groet,

  Beantwoorden
 3. Vorige week (5 juni 2012) heeft Ed Sijm onze zonnepanelen geïnstalleerd: tweeëntwintig in totaal. Keurig gerangschikt, zodat het ook esthetisch verantwoord is. De klus was binnen enkele dagen geklaard, de rommel was opgeruimd en de elektrameter draait nu op volle toeren als de zon schijnt en op iets lagere toeren als het overdag bewolkt is, maar steeds de goede kant op, in ons voordeel.
  Al het voorwerk werd ons uit handen genomen. Ed deed de voorselectie en bestelde de panelen voor ons huis en dat van twee buren. Dat gaf ook nog een leuke korting. Ons geld staat niet op de bank, maar ligt op het dak. Het levert in plaats van weinig rente, veel energie en voldoening over onze bijdrage aan een beter milieu op.

  Beantwoorden
 4. Sinds vorig jaar hebben wij voor het eerst kennis gemaakt met Sijm Techniek uit Zwaag.
  Het ging toen om onderhoud van de cv ketel en het plaatsen van een extra radiator in onze keuken.
  Goed werk geleverd tegen de vooraf overeengekomen prijs. Dat is ons goed bevallen en toen onze cv ketel dan ook aan vervanging toe was, natuurlijk ook bij Sijm Techniek een offerte gevraagd.
  Op 26 januari 2012 een Bosch HR 35 II cv ketel laten installeren door genoemde firma.
  Eerst de oude AGPO ketel eruit en daarna de nieuwe Bosch geplaatst met een Honeywell klokthermostaat.
  Tussendoor natuurlijk een kopje koffie maar na een paar uur zonder ketel – en het vroor toen best – was alles weer zo als het moest, was de thermostaat ingesteld en werd het huis weer heerlijk warm.
  Nu, na een aantal weken in gebruik zijnde, kunnen we zeggen dat het lijkt dat we een goede keus gemaakt hebben met zowel de door Ed Sijm aanbevolen ketel van Bosch en zijn vakmanschap voor het plaatsen van de installatie. Wij hopen op een nog lange relatie en bevelen de firma Sijm dan ook van harte aan bij familie en kennissen!

  Beantwoorden
 5. In 2011 hebben wij onze keuken en toilet verbouwd, er waren diverse wekzaamheden op gebied van water, elektra en gas nodig.
  Onze keukenleverancier de firma GRANDO in Zwaag verwees ons naar de firma Sijm, waar zij vaak zaken mee doen. Wij hebben hier geen spijt van gehad. Ed Sijm zelf heeft onze verbouwing tot in de puntjes uitgevoerd .
  Hij kwam met de nodige oplossingen en een leuk idee voor een verlaagd plafond met verlichting boven ons keukeneiland. De meterkast is aangepast en een radiator verplaatst , niets was een probleem.
  Kortom een veelzijdig vakman.

  Beantwoorden
 6. Er is bij ons vorig jaar een nieuwe c.v. combi ketel geplaatst door jullie.
  Deze is keuig netjes geplaatst er is totaal niets op aan te merken.
  Ik heb jullie al bij een paar kennisen aan geprezen of ze met jullie contact gehad hebben weet ik niet ik hoop van wel. Al zou ik een cijfer moeten geven voor jullie werk en afhandeling dat is dit en 9 waard.

  Beantwoorden
 7. we zijn blij met de nieuwe cv kachel.
  Complimenten zoals alles is gegaan vanaf de offerte tot aan de installatie, erg netjes allemaal.

  Beantwoorden
 8. Twee jaar geleden, zijn wij van een dorp naar de stad Hoorn verhuisd.
  We hebben een appartement gekocht die kaal werd opgeleverd.
  Tijdens het plaatsen van de keuken deed de Fa. Sijm Technische Installaties uit Zwaag de voorbereidende werkzaamheden, zoals verleggen elektra, gas en water.
  Wij vonden dat dit erg serieus werd aangepakt. We hebben gevraagd of de heer Ed Sijm ook de rest voor ons wilde verzorgen zoals de badkamer, toilet en centrale verwarmings/wasruimte.
  Voor dit alles maakten wij samen een indeling. Dit heeft geleid tot een geweldige inloopdouche een goede indeling van kasten, spiegels verlaagd plafond met verlichting, toilet, wasruimte.
  Ook het jaarlijks onderhoud centrale verwarmingsketel en luchtbehandelingskanaal wordt gedaan door de firma. Wij zijn zeer tevreden klanten.

  Beantwoorden
 9. Vier jaren geleden moesten er diverse werkzaamheden aan onze zojuist opgeleverde nieuwbouwwoning worden verricht. Voor zaken als verwarming, aanleg leidingen voor de keuken etc werd mij geadviseerd de fa. Sijm te benaderen. Dhr Sijm luisterde goed naar onze wensen, gaf gericht advies en bleef steeds goed meedenken. De installatiewerkzaamheden werden vlot achter elkaar verricht met een prima prijs/kwaliteit verhouding. Met enkele handigheidjes waaraan ik niet zelf zou hebben gedacht, ben ik nu wel erg blij. Sindsdien heeft dhr Sijm steeds het onderhoud aan onze CV ketel verricht en ook voor enkele andere klussen konden we steeds vlot op hem rekenen. Intussen heeft onze dochter een eigen woning. En natuurlijk laat zij – op ons advies – ook haar CV-ketel door dhr Sijm onderhouden. Kortom: ik beveel dit bedrijf zeker bij u aan.

  Beantwoorden
 10. Kou eindelijk uit de lucht in Zwaag

  Joke en Ted Komen gaan in 2003 in hun huidige woning in Zwaag wonen. Maar al direct vanaf het begin krijgen ze de woning niet lekker warm. Pas in 2009, als een extra radiator is bijgeplaatst en de cv-ketel is vervangen wordt de oorzaak achterhaald: Het werk van de pomp van de cv-ketel wordt teniet gedaan door de pomp van de vloerverwarming. Door een verkeerde montage werken de pompen elkaar tegen. Maar is dat onderhoudsbedrijf ……… te verwijten?

  Dit bedrijf verzorgt vanaf het begin het onderhoud aan de ketel. In 2003 wordt een entreekeuring gehouden en dan wordt de pomp van de vloerverwarming vervangen. Elk jaar geven Joke en Ted aan dat de woning maar niet lekker op temperatuur wil komen, maar de adviezen van de monteurs helpen niet. ,,Als we de thermostaat om acht uur ’s ochtends op 21 graden zetten, was het om tien uur pas een graad of negentien. Pas na de middag werd het wat behaaglijker.” Omdat de woning een uitbouw heeft wordt uiteindelijk een extra radiator geplaatst, kosten 1200 euro. Ook wordt in de 2009 de cv-ketel vervangen. Hiermee moet het euvel opgelost zijn, maar niets is minder waar. Ze snappen er niks van. Een vergelijking met een buurwoning waar vier mensen wonen, geeft aan dat daar op jaarbasis honderden kuub gas minder verbruikt worden. Uiteindelijk vragen ze monteur Ed Sijm van Sijm Techniek, die een klus in de keuken verricht, om ook eens naar de installatie te kijken. Hij ontdekt dat de pomp op de kop hangt en ’tegenwerkt’. Nadat het euvel verholpen is, schiet de temperatuur in de woning omhoog. ,,Voor het eerst nestelde de kat zich op de vloer en de kleinkinderen riepen: ‘wat is het lekker warm’.”

  Beantwoorden

Plaats een reactie