Hieronder een aantal reacties die wij de afgelopen tijd hebben mogen ontvangen. U kunt een reactie achterlaten onderaan deze pagina.

Maar ook is er de mogelijkheid om een reactie achter te laten op Klantenvertellen via de knop hier direct onder.

69 reacties

 1. Beste Heer Sijm,

  We willen u nog even bedanken voor de installatie van de warmte pomp.
  Omdat het nu in werking is kunnen u vertellen dat we er heel tevreden mee zijn.
  Voor ons gevoel werkt het heel goed.

  Nogmaals onze dank,

  Anna en Hans Stil.
  Heiloo.

  PS: de zonnepanelen werken ook uitstekend.

  Beantwoorden
 2. Enkele dagen geleden een nieuwe cv-ketel laten plaatsen door mijnheer Sijm, op aanraden van familie. Er was niets van gelogen, goed advies, goed geprijsd en goede service. Top bedrijf.

  Beantwoorden
 3. Tevredener over de werkzaamheden van Sijm Technische Installaties dan we nu zijn kan gewoon niet. Alles is voortreffelijk gepland, geregeld en uitgevoerd.
  We hebben de warmtepomp op een paar kille dagen al gebruikt en dat was zodanig dat we met het volste vertrouwen de herfst en de winter tegemoet zien.
  Complimenten voor de firma Sijm.

  Beantwoorden
 4. Wij zijn heel tevreden over de werkzaamheden en de service.
  Inmiddels hebben we de subsidie binnen.
  We zijn heel benieuwd hoe het van de winter met de waterpomp zal gaan.
  Vriendelijke groeten,
  Kees en Ina Conijn

  Beantwoorden
 5. Zonnepanelen geplaatst door firma Sijm, zijn er tevreden over de werkzaamheden en het rendement van de panelen, ik kan het iedereen aanbevelen.

  Beantwoorden
 6. Wij hebben in April onze zonnepanelen laten plaatsen. Ed heeft een goede voorlichting over de mogelijke opties gegeven, waardoor wij een goede keuze hebben kunnen maken. Wij zijn tevreden over de werkzaamheden die Ed heeft verricht.

  Beantwoorden
 7. Top bedrijf, goede service! Zonnepanelen zijn keurig geplaatst, de uitleg is duidelijk en goed. Ook de service daarna is uitstekend. Kortom een betrouwbaar adres om zonnepanelen aan te schaffen.

  Beantwoorden
 8. Vorige maand de cv ketel laten vervangen door Ed. Duidelijke uitleg over verschillende opties. Ed denkt goed mee in de best mogelijke opties. De ketel snel geplaatst en alles keurig afgewerkt. Wij zijn dik tevreden. Nogmaals dank Ed.

  Beantwoorden
 9. We hebben zonnenpanelen laten plaatsen. Goede voorlichting over type panelen. Voor en nadelen duidelijk genoemd. Communicatie over bestellen en plaatsen heel korrekt.

  Beantwoorden
 10. Twee maanden geleden Ed gevraagd voor het vervangen van een radiator in de kamer. Aangezien we ook een nieuwe keuken gingen plaatsen werd het passen en meten wanneer de werkzaamheden konden plaatsvinden. Geweldig dat Ed heel flexibel is en zijn agenda makkelijk kan en wil invullen naar de omstandigheden van de client. Wij zijn bijzonder content met de werkzaamheden die Ed heeft verricht niet alleen het plaatsen maar ook het omleggen van leidingen en electra. Sijmtechniek is voor iedereen aan te bevelen!!!! Klasse Ed!

  Beantwoorden

Plaats een reactie