Hieronder een aantal reacties die wij de afgelopen tijd hebben mogen ontvangen. U kunt een reactie achterlaten onderaan deze pagina.

Maar ook is er de mogelijkheid om een reactie achter te laten op Klantenvertellen via de knop hier direct onder.

69 reacties

 1. Sinds mei 2022 een qsilence warmtepomp met 16 zonnepanelen (12 pvte en 4 gewone) en een opslagvat van 200 liter. Helemaal van het gas af. Superblij mee. Zelf met mijn vrouw vloerverwarming van WARP System aangelegd. Perfecte installatie en service van Ed Sijm. Enorm tevreden, zeker gezien de opbrengst van de panelen (op het oosten gericht) en de zeer lage maandelijkse energielasten.

  Jos en Joke de Jongh, Midwoud

  Beantwoorden
 2. We hebben onlangs onze zolder grondig aangepakt. Daarbij ook overwogen om nieuwe zonnepanelen op ons dak te plaatsen. We hebben gekozen om met installateur in gesprek te gaan uit onze eigen woonplaats in plaats van alle online aanbieders.

  De heer Sijm is daarvoor eerst bij ons thuis geweest en heeft zeer uitgebreid voorlichting gegeven over de mogelijkheden. We hebben er uiteindelijk voor gekozen om nu nieuwe panelen te laten plaatsen en later een warmtepomp te laten plaatsen.

  Vandaag is het team van Sijm de hele dag bezig geweest om de panelen op het dak te plaatsen en om de installatie in de meterkast geschikt te maken. Ed heeft een zeer vriendelijk en kundig team, die alles keurig heeft geplaatst en afgewerkt. Zelfs dakpannen die eerder beschadigd waren (niet door Sijm) zijn netjes vervangen.

  Na de installatie is alles netjes uitgelegd en gecontroleerd. We zijn zeer tevreden en zullen voor onze eigen warmtepomp zeker weer bij Sijm aankloppen

  Beantwoorden
 3. Na lang onderzoek uiteindelijk besloten om dubbel glas zonnepanelen te kopen. Eerder veel offertes ontvangen van leveranciers die complete wijken voorzien van zonnepanelen, maar wij waren op zoek naar maatwerk en kwaliteit. De heer Sijm kwam bij ons thuis, legde uit welke mogelijkheden er zijn en hoe hij de installatie zal laten verzorgen. Vervolgens zijn wij langs geweest in Zwaag om dubbel glas zonnepanelen te bekijken. Wij hebben vervolgens besloten om voor 20 dubbel glas zonnepalen van Solarwatt te gaan met micro omvormers Q7. Ondertussen is de installatie afgrond en ook de installatie werd door twee zeer vriendelijke en deskundige personen uitgevoerd. Alles ging in goed overleg met ons. Binnen is alles netjes weggewerkt. Dit was een belangrijk punt voor ons. Na afronding van installatie kwam de heer Sijm langs om uit te leg hoe alles werkt in de meterkast en de app. En alles werkt op dit moment prima. We zijn zeer tevreden over de service van Sijmtechniek.

  Beantwoorden
 4. Sijmtechniek in Zwaag, Ed Sijm, is al bijna 20 jaar onze vaste installateur op het gebied van elektra, gas en loodgieters werkzaamheden. Wat zijn we nog steeds blij met zijn kennis, kunde en vooruitstrevende visie op duurzaamheid. Van warmtepomp en zonnepanelen tot advies en installatie van aangepaste radiatoren, je kunt bij Sijmtechniek terecht. Ook als er problemen zijn is hij bereikbaar voor advies en oplossingen. Als we het zelf kunnen doen we het met zijn aanwijzingen zelf en anders komt hij binnen afzienbare tijd langs om de problemen op te lossen. We hopen nog vele jaren klant te kunnen zijn bij Sijmtechniek.

  Beantwoorden
 5. Sijm technische installaties heeft vorig jaar november bij ons zonnepanelen geïnstalleerd. Wij hadden deelgenomen aan een voorlichtingsproject van de gemeente Hoorn, en zo via de mail een offerte gekregen van een bedrijf in Apeldoorn, maar daar hadden we niet zoveel vertrouwen in, omdat ze alleen met luchtfoto’s werkten, en ook panelen aan de noordkant hadden getekend. Toen we opbelden met een paar vragen kregen we binnen een kwartier weer een heel andere offerte.
  Onze buren hadden een paar maanden tevoren Sijm panelen laten leggen, en die waren daar erge tevreden over, dus wij hebben hem ook gevraagd een offerte te maken. Hij nam daar uitvoerig de tijd voor, en kwam uiteraard zelf kijken, ook op het dak. Hij kon ons goed uitleggen waarom “zijn” merk en systeem van zonnepanelen, met op elk paneel een aparte omvormer, op den duur beter en goedkoper was, en dat konden wij ook zelf precies narekenen. Ook zou het minder breekwerk in huis kosten (bijna niets, eigenlijk).
  Nadat de panelen gelegd waren, in een halve dag, is de installateur nog terug geweest omdat niet alles perfect werkte, en toen was dat ook in orde.
  We hebben intussen alle soorten weer gehad, en de zonnepanelen werken prima. De opbrengst valt ons erg mee, en met de bijgeleverde app kun je van kwartier tot kwartier volgen welk paneel wat doet.

  En ook de kraan met quooker in de keuken die we tegelijk gekocht hebben bevat ons uitstekend.

  Bert de Waart

  Beantwoorden
 6. Via vrienden zijn we bij de firma Sijm uit Zwaag terechtgekomen. Goed dat we voor deze firma hebben gekozen. We kregen goede informatie voor en -achteraf. De zonnepanelen werden vakkundig en snel door Ed zelf en zijn collega geplaatst.
  We zijn heel tevreden en raden de firma Sijm bij iedereen aan.
  Groet, Rem en José Kappelhof uit Hoogwoud.

  Beantwoorden
 7. Wat een heerlijk en eerlijk bedrijf. Hier wordt meegedacht en geadviseerd met het belang van de opdrachtgever als uitgangspunt. Na een vlotte offerte wordt dan ook alles prima en netjes geïnstalleerd. Niets dan lof voor Ed Sijm en zijn medewerkers. Een aanrader dit bedrijf.

  Ans en Erik
  Blokker

  Beantwoorden
 8. Na te lang wikken en wegen, besloten wij in april om voor zonnepanelen te gaan. Bij Sijm kregen wij een goed advies over alle mogelijkheden. Op basis hiervan hebben wij een keuze gemaakt. Binnen een maand lagen ze op ons dak en wat zijn we er tevreden mee. Wat vooral prettig is, is dat we met het bedrijf korte lijnen hebben en makkelijk kunnen communiceren. Dat is voor ons als klant prettig. Kortom; wij zijn tevreden overheen advies, de installatie en de nazorg.

  Sidney & Stéphanie Burgerhout

  Beantwoorden

Plaats een reactie