Intergas Xtreme

De Intergas Xtreme maakt gebruik van het beproefde concept van de dubbele aluminium twee-in-een warmtewisselaar. Het gepatenteerde Intergas ontwerp, met twee gescheiden koperen circuits, zorgt voor optimale warmteoverdracht en minimaal warmteverlies. Het CV-water en het koude tapwater stromen rechtstreeks door de warmtewisselaar, zodat de rookgassen maximaal afkoelen en de condensatiewarmte optimaal wordt benut.

Naast deze beproefde wisselaar wordt in de Intergas Xtreme gebruik gemaakt van een 2e warmtewisselaar (warmte terugwin unit). Deze 2e warmtewisselaar is geïntegreerd in de rookgasafvoer van het toestel waarmee de verbrandingsgassen nog verder afgekoeld worden. Tevens wordt de restwarmte van de rookgassen tijdens CV-gebruik benut om het tapwater voor te verwarmen. Hierdoor is er minder energie nodig om het water op temperatuur te brengen.

KOMBI KOMPAKT HRE

  • Hoogste HR-klasse HR 107
  • HR warm water; jaartaprendement 93,9%
  • Zeer laag gasverbruik
  • Milieuvriendelijk: Gaskeur Schonere Verbranding
  • Comfort warmwaterklasse CW 4 t/m 6
  • Voorzien van zelflerende ECO-stand
  • Compacte afmetingen: makkelijk te installeren
  • Tot 15 jaar garantie op de warmtewisselaar
  • 2 jaar garantie op de overige onderdelen

HRE 24/18

HRE 28/24

HRE 36/30

afmeting (hxbxd): 59x45x24 65x45x24 71x45x24
CW klasse: 3 4 5
l/min: 6 7,5 9
Rendement (%): 107 107 107
Vermogen Nom. (kW): 5,4 – 17,8 6,9 – 22,8 7,1 – 26,3

Kombi Kompakt HRE

Intergas Kombi Kompakt HRE: de combiketel die écht alles combineert. Met de introductie van de Intergas Kombi Kompakt HRE 28/24 en HRE 36/30 is er een Intergas Kombi Kompakt HRE verkrijgbaar in zowel een CW3, CW4 als CW5 klasse.
De Intergas Kombi Kompakt HRE vertegenwoordigt een nieuwe generatie HR-ketels. Het is de combiketel die echt alles
combineert. De HR-combiketels voor nu en in de toekomst.

De eerste combi-ketel met dubbel HR

Hoog Rendement cv-ketels bestaan al jaren. Het was echter Intergas die als eerste kwam met dubbel HR. Ofwel: Hoog Rendement op verwarming én warm water. Dubbel HR is mogelijk door toepassing van een gepatenteerde aluminium warmtewisselaar met gescheiden koperen circuits, die ervoor zorgt dat ook het rendement van de warmwatervoorziening naar HR-niveau wordt getild.
Deze innovatieve energiebesparende technologie vindt u terug in alle Intergas Kombi Kompakt HR-ketels. Evenals de traploos modulerende regeling die het benodigde vermogen automatisch aanpast aan uw warmte- en warmwaterbehoefte. Zo verbruikt u nooit meer energie dan nodig.

Garantie

Wij kunnen op alle Intergas Kombi Kompakt ketels 10 jaar All-in garantie geven, dus 10 jaar lang geen onverwachte kosten meer van onderdelen en arbeidsloon.
Alleen een jaarlijks onderhoudsbeurt heeft u nog als kosten.

Meer informatie <download hier de brochure>