Kwaliteit

Als u voor kwaliteit en veiligheid kiest raden wij u aan om Europese PV panelen te nemen.
Met zonnepanelen bent u ruim 30 jaar lang verzekerd van energie mits u het juiste paneel kiest. Er zijn vele panelen verkocht die de verwachte levensduur niet zullen halen, zoals onder andere vermeld in Trouw en de AD.
Het grootste gevaar is het delamineren. De panelen bestaan uit verschillende lagen die los kunnen laten waarna er vocht tussen de lagen kan komen. Het gevolg hiervan is een lagere opbrengst of zelfs een defect paneel. De laatste jaren is er een wildgroei ontstaan van allerlei leveranciers van zonnepanelen.
Als de problemen op grote schaal aan het licht komen waar haal je dan nog je recht op garantie.Wij adviseren daarom te kiezen voor een A-merk paneel, bij voorkeur van een gerenommeerd Europees merk. Als voorbeeld noemen wij de glas-glas panelen van solarwatt. Deze panelen worden op de markt gebracht door Nefit, onderdeel van de Boschgroep. Dit zijn panelen met een productgarantie van 30 jaar en een vermogensgaranite van maar liefst 30 jaar. Meer over de glas-glas panelen …….

terug naar de vorige pagina <